Onze producten en diensten

Wij geven u graag een impressie van onze diensten. We zijn gespecialiseerd in industriële automatisering voor landbouw en veeteelt, maar we voeren ook projecten op grote hoogte uit, in (o.a.) de lichtmasten van de stadions van Heerenveen, Cambuur, Ajax en Veendam en diverse (amateur-)sportverenigingen.

Daarnaast zijn we in staat (industriële) automatiseringsprojecten van idee tot realisatie uit te voeren.

Wij kunnen volledige automatiseringsprojecten óf specifieke delen van een project voor u uitvoeren in binnen- of buitenland.

Wij kunnen u van dienst zijn vanaf de engineering van de hardware tot en met de ontwikkeling van software voor de PLC en/of HMI. Doordat wij met een relatief klein team werken zijn we erg flexibel.

We bieden professionele oplossingen in stalen- en RVS lessenaars en besturingskasten en maken daarbij gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen.

Onze panelen vormen de besturing voor machines en machinelijnen in onder andere mestverwerking en aardappelverwerking.

Ons werk voert ons soms naar grote hoogten! We verzorgen de Installatie, het ophangen van de armaturen, de besturing, de bekabeling etc. Oftewel: we zorgen dat het brandt.

Dijkstra Elektrotechniek is geregistreerd als erkend installateur. Er wordt regelmatig getoetst op kennis, meetapparatuur en gereedschappen.

Meer informatie of een afspraak

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Dat kan.

 

Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak

© 2024 Dijkstra Elektrotechiek